Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få till det...

-Här ju goda rosor dofta!
Käck du är i din stickekofta!
Så sägs det ej nu
andra ord kära du...
-Men få korsords ro det: SÄGS OFTA!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-22 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt