Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I blått, svart, brunt...

Jag sa till vännen min, att plös
på skor gillar jag, han sa, men tös...
och gick sen snabbt hem
kom sa, här har du dem
från mina skor, du får en hel drös...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-22 18:33



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Om att sko sig
med klös..!
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt