Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Blessed" kanske...

Bär mig bortom bergen
bortom molnen, ja förbi sorgen
och fyll korgen igen med en glädjestund
ett livsväckande vattenfall en doftande
rosenlund med blom och knopp i topp
ett så´nt skönt lopp runt vår jord
så jag ser härligheten ifrån ovan
visst har du den gåvan
du som ovan styr
väl en hand alltid
till en längtande flyr...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-26 23:31



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vackert i tro.
2016-10-28

  limerick
Vackert om hopp och förtröstan!
2016-10-27

  ULJO
Fint och lite annorlunda från din penna
2016-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt