Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käraste vännen!

Den bjuder på sig om och om igen
och kommer till oss som en glad vän...
Med sina strålar försöker den alltid
nå fram även om några andra
lägger hinder i vägen...

Cumulus mediocris, medel stora stackmoln
Cumulus congestus, upptornande stackmoln
Cumulonimbus, åskmoln
Ja det finns ju fler, men de två sista är ju
svårast att ta sig igenom för vår vän...

Men hittills har den alltid lyckats till slut att
på något vis att ta sig igenom deras mörka bälte
VÅR KÄRA SOL! Vad vore vi utan den
med sin underbara vackra gryning
och dess ljus som lyser
för oss hela dagen
och solnedgången
i aftonsången
den ska man ju inte glömma
då är det dags igen
att åter börja drömma...
Ja samla nå´t att ha i sin gömma...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-28 12:39



Bookmark and Share


  limerick
Härlig hyllning till vår närmaste stjärna!
2016-10-28

    Dan Myrbeck
Fin hyllning. Utan solen funnes
inte poeter.se, du och jag.
2016-10-28

    ADI Nehlin
Jaaa, underbar är den. Hoppas den tittar fram ofta. Väl skaldat!
2016-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt