Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kval i te

-Snart dags for afternoon tea Sir
Och nu sätts det fram! Så jag gör!
-Det vill jag ej ha!
Det får nå´n annan ta!
-Hör jag rätt? Så anarkist sig uppför...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-01 17:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt