Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även ett litet gör gott...

Jag var på bokklubben i måndagskväll...
Frågan om domedagen kom upp
vad tänkte vi om den, det kunde
ju bli en lång väntan...

Jag svarade att jag är väl beredd
och väl försedd inför all väntan...

Då fick jag frågan, hur bär jag
mig åt då....

Jag sa, där jag tror att det kan bli
väldigt långa väntetider, har jag alltid
med mig min stickning...

Då gapskrattade folk rakt ut och sa,
att jag var ju för tokig...

Men sa jag, det gav ju nå´t...

Vadå, sa folk, inget alls väl...

Jo, sa jag, ni fick ju helt gratis ett gott skratt!










Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-02 08:59



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ett skratt
är en skatt.
2016-11-03

  ResenärGenomLivet
Trevligt berättat...gav också mig ett leende...:-))
2016-11-02

  Lars Hedlin
Härligt där
2016-11-02

  Solstrale VIP
Ibland sticker man in något, väver med ord, se vad kul de hade vid ditt bord! :)
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt