Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bar ut...

Att skriva poem
är som att ha
en stark kärleksaffär
som är het
och orden det bär
i dem man ju sitt liv klär
men så när man
på det bästa ordet hänger
och allt verkar så gott
då plötsligt det svänger
åt ett annat håll
pennan inte längre vill
trots att jag
läcker som ett såll...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-03 08:38



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Hög igenkänningsfaktor
2016-11-03

    Dan Myrbeck
Känner jag igen... Jag har en dikt som jag hållit på med i över 6 mån...

Men ibland sitter dom ju nästan direkt...
2016-11-03

  ULJO
bra- En av dina bästa
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt