Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På Karlavagnen ikväll

är jag troligen med
och berättar en
historia ...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-04 21:25



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Trevligt - läste limericks beskrivning!
2016-11-07

  Solstrale VIP
Sannerligen och troligen på ett utomförträffligt sätt...
2016-11-05

  limerick
Härligt berättade du i Karlavagnen om ett annorlunda fredagsmys med en ko som sprungit till skogs och en lös tjurkalv som ni till sist fick att hoppa över en taggtråd in i en hage. Kul,kul! Tack Ewa!
2016-11-05

  lodjuret/seglare VIP
Vilket sätt, fast ett tåg har ju fler vagnar än en enda, särskilt om den syns lysa upp tillvaron...
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt