Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stopp i tankeförmågan...

Grannen var arg på sin granne nu
och sa, han kopplar inte sin hund ju...
-Säg till honom då!
-Det har jag ju gjort så
många gånger, han kopplar nog inte du...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-07 21:40



Bookmark and Share


  limerick
Så fyndigt och stort grattis till uppmärksamheten!
2016-11-09

    Dan Myrbeck
Koppleri är väl förbjudet?!
2016-11-08

  Rise Little One
Haha ...Tack vännen för en rolig historia!
2016-11-08

  ULJO
Den var bra
2016-11-07

  Solstrale VIP
Ha ha vilket typiskt stundom,,, med avslut i en knorr! :)
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt