Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt blicken ta över...

Bara att ge sig ut
oavsett väder
vi har ju kläder!

Stanna till efter vägen
svänga in till ett fält
inte fara fram
likt en ångvält!

Se nånting ute i naturen
att i sinnet ha med hem!
JA till den egna "buren"
och inte störa djuren!

Räcka, ja sträcka sin blick
långt ut upp i rymden
och låta den vandra långt bort
för ännu vi den utsikten har
men vem vet hur länge den
för oss alla finns kvar...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-10 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt