Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rymdfärd

vänder mig inåt

manar fram
ögonblicket

då din kropp
sköt gnistregn
av sinnlighet

och vi släppte
alla fästen

då kött och blod
kropp och själ
rämnade av lust

när vi flög
genom lidelsens
andlösa rymdfärd




Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-11 13:11



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuella toner målar dina kärleksfulla ord.
2016-11-11

  Marita Ohlquist VIP
Som skimrande pärlor på kärlekens tråd!

2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll