Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta seden dit man kommer!

Nu är kyparen helt nervös!
På bord ibland maten ett fullt ös!
Han sa: -Mat OK????
-Absolut, sa en tjej!!!!!!!!
-FACEBOOK HAR INGEN BILD FÅTT ÄN TÖS!!!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-13 18:21



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Ha, ha nej finns det inte på Facebook så har det inte hänt.
2016-11-16

    Dan Myrbeck
Det är inte alltid man
lajkar att lajka.
2016-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt