Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käraste vännen...

Tänka på sig okej!
Men ännu mer OK
att göra nå´t för dig!!!
För vad vore jag utan dig?
För i varje andetag jag tar
jag känner du är med
som min Lyckas Bästa Smed
för går nå´t på sned
då har ju du alltid ett gott besked
vilket vred som ska tryckas med!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-17 11:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Varmt skrivit :)
2016-11-19

  Ezmeralda VIP
Fin och kärleksfull text.
2016-11-18

  Johan Strömstedt
En kärleksfull text man törs tro på. Inga överord och där vardagen får finnas med.

2016-11-18

    Sefarge VIP
Mej Dej
May Day ??
Språkförbistring
Hallå kom och hjälp.
:)
2016-11-17

    Dan Myrbeck
Fin hyllning!
2016-11-17

  Öknens Ros VIP
utan dig inget mig.
2016-11-17

  ULJO
Fint skrivet
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt