Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just det; Vi!

Vi ska inte vara
rädda för varandra
vi ska vara
mycket rädda OM varandra
inte klandra
utan uppskatta varandra
så vandra
för hur annars
skulle vi klara oss i livet
utan alla andra...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-21 06:19



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Människan kan inte vara allena, som att bo på öde ö.
2016-11-21

  Rise Little One
Kloka tankar att ta till sig!
2016-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt