Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synd sas det blev fallet...

-En fruktstund som gick så illa
vet du vad den kallas Pernilla?
Då i - - -!
Alltså ej i Sweden!
Nu din pollett väl rakt ner trilla!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2016-11-22 11:44



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Var det inte Kunskapens Äpple hon åt?
Någon sa att det inte var ett äpple, men jag vill minnas att det var så.
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt