Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom, hoppade, hoppas...

Att lyfta sig själv
är inte alltid lätt
när motorn gått i stå då
men i stället för att hänga läpp
kan man ta till en stepp!
För under rörelse ändrar
kropp som tanke sig
för dig som för mig!
Och man kan se något som
man inte alls sett förut
kanske ett helt nytt attribut
när ett hopp gör debut!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-23 12:38



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så fint och manande oss!
2016-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt