Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorar


i en avgrund av ljus
spelar han schack i
tystnad.
Dömd
att förlora mot en
osynlig närvaro som gråter i takt
med en spinnande katt
när den lägger schackmatt.























Fri vers av Laudes
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-26 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laudes