Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ADVENT

A bsolut en dörr på glänt
D å första ljuset blir tänt
V i ser fram emot da´r
E nvar som har
N ågot gott som i oss tar
T y vi står ju glatt på vänt...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-25 11:56



Bookmark and Share


  ULJO
Fin hyllning
2016-12-01

  Salvation Pepper
En god hyllning!
2016-11-25

    Dan Myrbeck
Jag säger som TAXI:

- Julafton, var god dröj!
2016-11-25

  limerick
Vackert! Liksom knopparna på träden är vårt hopp riktat uppåt och framåt.
2016-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt