Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och den börjar där hemma!

Fred är ju inte bara något att önska!
För den man jobbar ju!
Att få till något nu!
Även ge av sig själv du!
Häng med nu!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-29 17:26



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bravo!
2016-11-29

    Dan Myrbeck
Ja!
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt