Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soligt roligt här!

Klyftig, tar ju klyftor vid start
klyftigt på person, de sätter fart!
Solig apelsin
fyller på vår maskin!
Varför då? Så vi orkar så klart!







Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-03 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt