Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berörs framåt förs!

Du finns
i vindens sus
vad vore dagen den
utan dit brus och ljus...

Då lever jag ju upp nu
för Du är ju med mig där!
Klart det är så min vän
för jag känner ju igen
smekningen Din
när kinden så skönt berörs
då ett gott steg jag
igen framåt förs...

Och Dina medkliv så väl hörs...









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-04 15:27



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så fint skrivet.
Ja, vi känner deras närvaro på olika vis.
Ger tröst och hopp!
2016-12-05

  Lars Hedlin
Väldigr bra skrivit!
2016-12-05

  lodjuret/seglare VIP
Som någonting ur en pjäs.
'If you ever came to Paris,
you can see these lights'
som det lät i alla fall, då.
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt