Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom kan mycket ske...

Idag i kassakön
stod en familj med
ett litet barn i en vagn
framför mig... Barnet ville
nå´t, bara skrek, föräldrarna
plockade upp sina varor på bandet....

Då började jag osedd bakom föräldrarnas
rygg, vinka till barnet och med mina händer
gjorde jag olika konster, vinkade till det
då och då... Så helt plötsligt började
barnet vinka till mig... Gråten tog
slut! Då gjorde jag en vink... Sen
gjorde barnet likadant...

Så höll vi på...

När föräldrarna fått ner sina varor
snurrade de vagnen med den lilla i
mot sig... Och körde sen rakt fram
emot utgången...

När vagnen sen svängde tyckte jag
att jag såg tre vink...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-12-05 18:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit
2016-12-08

    Dan Myrbeck
Tråkigt att nutidsmänniskan inte
hinner leva!
2016-12-06

    Sefarge VIP
Inspirerande kommunikation
Över åldersgränser!
;)

2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt