Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trappade upp, tappades ner

Jag trodde att jag alltid
lätt uppåt kunde trappa
men igår den illusionen
jag tappa
då fel jag trampa
jag flög som tur var
in på en loftgång
annan utgång
kunde blivit svanesång
men än trots fall
nu på lagomt håll-i-gång!





Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-09 16:33



Bookmark and Share


  limerick
Vilken tur att allt gick bra! Änglavakt helt enkelt!
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt