Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För monark på Monark!

Ett bra sätt att på en Monark sin bak skydda
bör också kung ha, sen blir väl inga brydda!
Folk finns som sådana gör
för dem som är ute och kör...
Javisst , sadelskydd stickade sen väl sydda...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-10 13:34



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kanske något du tillverkar..
2016-12-12

  ULJO
Enastående bra
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt