Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bereds hjälp...

Be reder upp mycket
om man ber Vår Herre
eller en vän så ordnas
ofta saken upp den!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-10 15:20



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Beda brukar hjälpa
Ada.men Kal!
De vete tusan?
:)
2016-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt