Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvick mitt i prick!

Du kallas alltid geni ju
men inget LJUS lyser alls här nu!
Vad tar du till då?
Bara göra som så...
Tänder upp ljushuvudet mitt du!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-13 10:50



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bättre ljushuve med Lucia
än mörkerskalle med Lucifer!
:)
2016-12-14

  lodjuret/seglare VIP
Limricken är ju läsbar också, inte bara ett som nöje att skrattas åt.
2016-12-13

  Solstrale VIP
Lysande! Idéer är inte fy skam!
2016-12-13

    Dan Myrbeck
Bra metod - ger
billig elräkning.
2016-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt