Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Va´e´ de´ frågan om?

För tös talas om kontrollning
hon bär öl på öl vill ej kollning...
Hon kan allt om detta
ingen behöver berätta
hon sköter bäst all lagerhållning...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2016-12-13 22:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Briljant!
2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt