Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte mängden som avgör...

En del har inte alls
så mycket
men vad de än gör
blir att allt så bra
så man måste bara
krama om dem
och säga: Hurra!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-14 10:55



Bookmark and Share


  Rise Little One
Goda tankar och inställningar som räknas...
2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt