Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppflammande *!

Det där goda ögonblicket
som kommer till en
som en gåva...

Efter det borde man
sig själv sen lova...

Denna nova för evigt jag spar
för då en "star" jag har
som om och om igen
mig vidare tar!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-14 11:08



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Kloka ord igen! :)
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt