Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trivselordet...

Du leker ju alltid Jesse
lek är ej nå´t för en stor bjässe!
Men MAN ska ha kul
inte bara just till jul
lite var dag, nå´t för mitt esse!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-14 11:30



Bookmark and Share


  ULJO
Du är en mästare på denna sortens poesi
2016-12-14

  Rise Little One
Härliga ord och tankar!
2016-12-14

    jaybird
Finurligt lustfylld!
2016-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt