Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bord dukar sig!

Nu sover vår jord
men än har de inte
tystnat våra ord...

De ständigt räcker
och ständigt väcker
och kanske även täcker
någon läcker som sig sträcker
just efter våra ord...

Så enkelt kan
en kontakt bli gjord
när man funnit den där koden
hur man tar sig ombord!







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-15 11:02



Bookmark and Share


  Kim VIP
Finurlig filosofi i allra högsta grad Ewa!!
2016-12-20

  Salvation Pepper
Kanske det bästa jag läst av dig!
2016-12-15

    Dan Myrbeck
Ord har
makt.
2016-12-15

  limerick
Skön och sann poesi!
2016-12-15

  ULJO
Väldigt bra
2016-12-15

  Solstrale VIP
Fint! Och upplyftande!
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt