Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan vad vore vi då

Jag vet ingenting
som slår an så gott i mig
när jag ser mig omkring
och ser en blomma i knopp
och slår nå´n ut
och inför mig gör sin debut
väcker det i mig ett så´nt glädjetjut
även om jag sett det förut
slår det alltid an lika mycke
för den lyser ju vackrare
än det dyrbaraste smycke
den behöver inte alls vara stor
för även en liten
blir ju också en: Lyckoklöver!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-17 08:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text :)
2016-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt