Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knaprig måltid!

Frun ringer maken sa: -Köp fiskpinne...
Oj tänkte han, hon har ändrat sitt sinne...
Köpte spön direkt!
Två blev ju helt perfekt...
När de sågs sa hon: -Ugnen på därinne...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-17 14:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Meta kan en ju 'so damn'
söka även sådan famn
som kramar finner vägen
till dig som är förlägen
fiskar finns i Mariehamn
2016-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt