Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu får vi nog se: UPP!

Folk säger ofta till mig...
De drömmer om så mycke...
Verkligt knepigt i mitt tycke
de kunde ju i klivet i livet
förändra ett stycke
genom att göra en kupp
TA OCH BLOMMA UPP!
************************




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-21 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt