Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så enkel önskan...

Snart lyser över allt julefrid
och mången blickar
kanske över
en klapphög
större än en pyramid...

Men så läste jag i tidningen
här om dan ett anrop ifrån en man
som var här ifrån stan...

Som ensam satt...

En mänsklig klapp en så´n etapp
det hade gjort en så gott
om ens kind, en så´n hade fått
att någon hade bjudit en på sin tid
man sluppit tomhetens strid...








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-22 10:59



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra initiativ!
2016-12-22

  Marita Ohlquist VIP
Texten skildrar verkligen olika världar!
2016-12-22

  lodjuret/seglare VIP
Det är väl inte bara 'stora helger' som får människor att känna sig vara som ute i kylan. Fast att skriva om det, närheten och behovet av en eller annan människa, det tar väl aldrig slut? Det behovet finns väl hela tiden? Det är väl en stor del av skapandets kraft?
2016-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt