Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn lär sig snabbt...

Häromdan var jag
och hälsade på hos
en barnfamilj...

Den lilla dottern visade mig
sitt rum, hon drog ut en låda
i skrivbordet och då flög en
massa skrivna papper ut
över golvet...

Vi hjälptes åt att plocka upp dem...
Jag såg då många handskrivna dikter...
Jag läste dem och sa, så kul, har du skrivit detta...
Vet nå´n om att du skriver...

Nej, sa hon tyst, jag gör som alla andra gör ju...
Hur gör de då, undrade jag...
DE SKRIVER FÖR BYRÅLÅDAN
DET SÄGER I VARJE FALL
MAMMA OCH PAPPA
OCH DE VET JU HUR
MAN SKA GÖRA!





Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-22 16:40



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Tänkvärda rader.
2016-12-22

  Jesse Jöns Tufve
Ha ha bra föräldrar.
2016-12-22

  ULJO
Ha ha dagens roligaste
2016-12-22

    Dan Myrbeck
Haha!! Jag föreslår:

Det är bättre att
skriva för Dan
än för byrålådan!

För då har man i alla fall
EN läsare...! Hälsa från
mig!
2016-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt