Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felsteg...

Varför går du så snett Frida
så ska man inte framåt skrida!
Det beror nog på
att morse blev det så
att jag gick ju upp på fel sida...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-28 13:16



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Kan också bero på att hon
ätit lutfisk.

/Doktor Dan
2016-12-28

  Marita Ohlquist VIP
Jämmer och elände!
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt