Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den där uppförsbacken...

Mitt liv går aldrig
den väg jag har planerat
den dörr jag trodde var helt öppen
den stängs och åt ett annat håll jag slängs
varför fattar jag inte alls då
där ju folk redan trängs...

Men så fattar jag
i den röran och i det kaoset
det är ju där saker händer
då jag tänder...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-28 17:59



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Dilemma är att inlemma
alternativ i sitt liv.
2016-12-29

    Sefarge VIP
Smart levnadsklokt skriftat
"Den som söker skall finna"
Men inte genom att ligga
I sängen och studera taket!
:)

2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt