Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket av allt kan berusa

- Man blir full och yr, sa Knatten
just nu utav helt vanligt vatten...
- Inte alls, sa jag...
- Sjögång på båt så´nt drag
gör att alla raglar för katten...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-28 20:00



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, för hund(ra) gubbar...!
2016-12-29

  ULJO
Så är det. Vatten kan vara skadligt om det är för rent
2016-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt