Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LII blev det som vanligt!

Ett nytt år på gång till oss ju
men vad har det med sig till oss nu
läckerbit så klart
det vore väl för rart...
Nej men femtiotvå veckor du...




Bunden vers (Sonett) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-30 22:29



Bookmark and Share


  limerick
Fin nyårspoesi!
Gott Nytt År!
2016-12-31

  Salvation Pepper
Bra livsåskådning! På femtiotvå veckor kan man åstadkomma och uppleva ofantligt mycket!
2016-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt