Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synligt snabbt återvinnade!

-Hur skapas återvinning Sven?
Känner du till nå´n bra idé, den?
Då svarar ju han...
-Bäst är ju då minsann
att se om filmen vi nyss såg! Igen...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-01-14 14:07



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
En repris -
vilken surpris!
2017-01-17

  Irene Åberg
Hej.
Smart*Text*Som*Du Alltid är Bäst På.
Tack.Kram.
2017-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt