Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jättebabysyndrom


Bert; känner sig krasslig

 

Hej grannarna,

Idag ska jag till doktorn. Om vi inte ses mer på grund av alla sjukdomar jag nog har, vill jag att ni ska veta att jag verkligen försökte bjuda till och vara en god granne.

Men det gick inte. Mest på grund av er snorkiga attityd och bristande förmåga att ställa upp när det gällde. Sånt biter i själen, men är ju numera bara världsliga ting. Nu gäller det livet. Om jag dör nu, så är det bra om ni försöker gå vidare efter att den värsta sorgen har släppt taget. Ni behöver inte gå svartklädda mer än ni känner för, det är ju inte i kläderna saknaden sitter. 

Fru Olsson kan få min cykel och överta min plats i trapphuset. Tvättnyckeln testamenterar jag till fru Magnusson, hon verkar ju framleva sina dagar i tvättstugan i alla fall. Den tvättpolisen slipper jag i alla fall på det ställe dit jag ska. Vill någon hjälpa till och städa lite i min lägenhet, vore jag tacksam. Jag har sopkvast men ingen skyffel. Porrblaskorna i nattygsbordet är inte mina, har bara lånat dem. De kan väl gå till pappersinsamlingen? Annars kan den som vill, förse sig.

I tidningen Catwoman nummer 9 år 2007, finns en riktigt bra erotisk novell på sidan 24. Läs den, det har jag gjort. Hundra gånger minst. Hon med jättelökarna påminner lite om Frida på jobbet. Dom är lite vindögda båda två. Ja, det var väl det hela.

Javisst, ja, bränn kläderna eller skicka dom till Afrika!

Farväl

Bert

                                                                      @




Prosa (Kortnovell) av Elina Vacker
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-01-26 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker