Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag flög fåglarna högt mot en klarblå himmel.


idag flög fåglarna högt mot en klarblå himmel
det var hundrasextiofem dagar sedan sist
frösundaleden tystnade
vi glömde bort våra iPhones

kisade jag mot skyn
såg det ut som svalor




Fri vers (Fri form) av Tove Meyer VIP
Läst 612 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-02-08 08:03



Bookmark and Share


  McLashlan
en stark längtan blommar ut genom dina ord som ger kraft och hopp om bättre tider. jättefint!
2017-03-12

    ej medlem längre
Både sakligt och drömskt, längtan lyser igenom.
2017-02-08

  alicja lappalainen VIP
Känslor försvinner inte de förändrar sina energiformer..

2017-02-08

  Änglaögon
Dina ord andas hopp, snart, snart...
2017-02-08

  Per Rydberg
Den sakliga beskrivningen av händelseföroppet med detaljer bär likafullt på en stark inre känsla av längtan. Jag tycker mycket om den!
2017-02-08

  Goraxy 89 Orion VIP
Och jag som trodde de aldrig skulle komma. . .Du ger mig nytt hopp just nu - Visste Du det?
2017-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP