Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörande steg...

På vår gång
ja i vart steg
vi tar
visar inte alls vart vi går
men på rörelsen
i spåren
syns det mycket väl
hur vi mår...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-07 17:32



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Ibland talar kroppen så mycket högre än alla orden.
2017-03-09

  ULJO
Fint, mycket fint
2017-03-08

  limerick
Kroppsspråk som poesi!
2017-03-07

  Salvation Pepper
Elegant!
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt