Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens skönhet utan like...

Att få ha tillgång till naturen
just den turen
då har man ju konst
inpå knuten
och går man ut
kliver man ju in i
det ena konstverket
efter det andra
och allt är levande
och i rörelse
och man blir ju
så klart förförd
men aldrig störd
men kanske glatt upprörd
över det omväxlande granna
och där kan man stanna
så länge man vill
inga dörrar som stängs
och det bästa av allt
om man vill
där kan man gå till sängs...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-08 19:51



Bookmark and Share


  Ronny Berk
naturlyrik av bästa sort
2017-03-09

  Verner Forsman
Naturens skönhet... den stora konsten. Som ingen människa kunnat skapa.
2017-03-09

  Ezmeralda VIP
Så härligt och skönt.
2017-03-09

  limerick
Så härligt naturligt!
2017-03-08

  ULJO
Gott att höra
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt