Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOL*UPPGÅNG

Soluppgång
underbar syn
man sugs in i vyn
känner sig lycklig och lätt
idag blir ju allt bara bra
för ett glatt ögonkast
från solen
ger en kraft
att längre
och ännu vidare gå
för man är fulltankad då...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-09 10:34



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Solenergi.. livets egna energi.
Kan göra så mycket.
För både kropp och själ. :)
2017-03-09

    Maria Malm
Bra beskrivning av känslan då solen skiner så där helt underbart en vårvintern morgon.
2017-03-09

  Salvation Pepper
Livskrafter!
2017-03-09

  Solstrale VIP
Så bra givet till oss i orden! Tusen tack!
2017-03-09

  ULJO
Lysande skrivet
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt