Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan bli gratis!

Rikt liv, behöver
inte kosta mycket, om
man har fantasi...




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-09 17:29



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så sant detta är.
Fick alltid höra under min uppväxt att jag hade livlig fantasi.
Inget negativt för mig, tror snarare att man mår bra av det.
2017-03-10

  Rise Little One
Då är du mångmillionär vännen :)
2017-03-09

  Verner Forsman
Den största rikedomen är ofta fantasin...

:)
2017-03-09

  ULJO
Menar du kärlek är den gratis om det är tillsammans med den rätta
2017-03-09

    ej medlem längre
Bra budskap
2017-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt