Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vän den...

Min vän den stora muggen
uti mitt sköna kök
den fylles på med kaffe
till topp i varje krök.
Det drickes framför bladet
som bästa karamell
så väl som om det vore
ett glas med: Muska-tell!

Den goda drycken hjälper
är bästa hjälp som ses
ej bara ögat väckes
för kropp en puff ju ges...
Att klara dagens göra
och arbeta med fröjd
det ökar dryckens värde
och DRINKAREN BLIR NÖJD!






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-11 19:00



Bookmark and Share


  ULJO
Gott att ta till sig
2017-03-13

  Ezmeralda VIP
Så är det med denna dryck.
Man får till livet ett extra ryck.
2017-03-12

  Lars Hedlin
Härligt då!
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt