Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänvisning rätt...

Kuldam söks i Göteborg ju!
Hon finns väl i SKF:s borg nu...
-Nej! Ej denna tant
med en Kuling bekant
så ska hon ses, ta dig till Kal du...









Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-18 11:07



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Ha, ha
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt