Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan bli så gott...

Att lära sig att kämpa på
mot förtryck och elände då
och att se det, som andra ej vill se
försöka få dem me´ att också järnet ge...

Två händer vi ju har
en för dig en för mig
så hur jag än gör och tar
en för mig har jag ju alltid kvar!

Så det går ju inte alls an
för kvinna som för man
att säga, vi ej kan...

Alla har vi fått nå´t
som inte bara för en själv
kan göra nå´t
utan även för andra
kan man så nå´t gott...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-19 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt